nieuws

Allerhande Box gaat van doos naar zak

Vers 4606

Allerhande Box gaat van doos naar zak

ZAANDAM – Albert Heijn verkoopt per 9 mei niet langer de Allerhande Box. In plaats daarvan kunnen klanten straks zelf hun keuze maken uit acht maaltijden en deze los kopen in een papieren zak.

De naam Allerhande Box blijft wel intact, maar de doos waarin tot op heden de ingrediënten voor drie gerechten zaten, verdwijnt. Klanten hebben voortaan wekelijks de keuze uit acht maaltijden, waarvan drie vegetarisch, verpakt in een zak. Het recept van het gerecht staat voortaan op het label van de zak.

Klanten kunnen ook één gerecht bestellen

Anders dan voorheen is het ook mogelijk om één, twee of meer gerechten te bestellen. Bezorging is nog steeds gratis bij drie of meer gerechten en boxen rond thema’s als Kerstmis en Pasen. Een abonnement op de Allerhande Box is niet nodig. De maaltijden zijn verkrijgbaar voor twee en voor vier personen.

‘Allerhande Box biedt voor iedereen een keuze’

Marit van Egmond, commercieel directeur van Albert Heijn over de vernieuwde Allerhande Box: ‘Wij willen onze klanten inspireren te koken. Er is voor iedereen en voor elke gelegenheid een keuze, alledaags of juist meer culinair. En tegelijkertijd bieden we meer gemak. Een grote diversiteit aan gerechten met verse ingrediënten die je naar keuze kunt ophalen of laten bezorgen.’

Box werd in 2015 gelanceerd

Albert Heijn lanceerde de Allerhande Box in augustus 2015. Door de jaren heen kwamen er diverse themaboxen bij rond feestdagen.

Zie ook: AH maakt grote beweging in vers

Reageer op dit artikel