nieuws

Plus roept kerst petit fours terug

Vers 2747

Plus roept kerst petit fours terug

UTRECHT – Plus Supermarkten haalt de Moment Kerst petit fours van zijn huismerk terug uit de winkels.

Plus haalt de petit fours terug uit de winkels terug omdat op de verpakking een melkvrij icoon staat terwijl er wel melk in het product is verwerkt. Dat meldt de supermarkt op de site van de  Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit NVWA en op zijn eigen website.

Melkallergie

De keten waarschuwt klanten met een melkallergie of lactose-intolerantie om het product niet te consumeren, maar om het terug te brengen naar de winkel. Ze krijgen vervolgens het aankoopbedrag terug.

Petit fours

Het betreft de Plus Moment Kerst petit fours met streepjescode 8710624584924 met alle  houdbaarheidsdata. Klanten met vragen kunnen tijdens kantooruren contact opnemen met onze Consumentenservice op telefoonnummer 0800-222 44 43 (gratis).

69 veiligheidswaarschuwingen

Op de website van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit NVWA zijn dit jaar tot nu toe 69 veiligheidswaarschuwingen gedaan betreffende voedingsmiddelen. Dit betreft overigens niet alleen terugroepacties van supermarkten.

Reageer op dit artikel