nieuws

Jan Linders lanceert nieuw streekmerk

Vers 2574

Jan Linders lanceert nieuw streekmerk

BERGEN – Jan Linders lanceert in alle vestigingen vanaf eind augustus een nieuw streekproduct: Boerenconcept vleeswaren.

De keten brengt de range vleeswaren op de markt, samen met Vers Logistiek Limburg. Dit is een samenwerkingsverband van de vleeswarenbedrijven Keulen Vleeswaren uit Nuth en Snijders Vleeswaren uit Born.

Verhaal van de boer

‘Met Boerenconcept laat Jan Linders het verhaal zien achter de vleeswaren. Een centrale rol hierbij spelen boeren uit Limburg en Brabant. Boeren uit de regio van Jan Linders’, laat Kelly Wouters namens Vers Logistiek Limburg weten. ‘Uitgebreide informatie over de vleeswaren staat niet alleen vermeld op de pakjes vleeswaren, maar ook komen de boeren aan het woord over het nieuwe concept en dat is te zien op een tv-scherm in de winkels. De klant van Jan Linders ziet dan ook hoe het er in de stallen aan toe gaat. ‘

Transparantie is sleutelwoord

Transparantie is het sleutelwoord voor Jan Linders bij dit concept. Wouters: ‘Waar het vlees vandaan komt en hoe de dieren hebben geleefd zijn vraagstukken waar de consument steeds meer mee bezig is. Daar wil Jan Linders met Boerenconcept antwoord op geven.’

Valt onder Onze Trots – label

Al de producten uit de nieuwe range vleeswaren zijn gecertificeerd met het Beter Leven Keurmerk. Boerenconcept valt onder het ‘Onze Trots’ – label van Jan Linders.

Reageer op dit artikel