nieuws

Van Oers United gaat deze zomer voor Kleur!

Vers 1567

Van Oers United gaat deze zomer voor Kleur!

Van Oers United gaat deze zomer voor meer kleur binnen de Nederlandse huishoudens.Het idee is ontstaan in samenwerking met het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit en COOP, met als doel om huishoudens meer in aanraking te laten komen met Groenten en Fruit, vanaf het moment dat ze de supermarkt binnenstappen. Vanaf juli zijn de partijen druk in de weer met een actie, waarbij met de COOP foodtruck, het hele land door wordt gegaan om consumenten verschillende en gevarieerde groentehapjes te laten proeven. Met als doel de consument te inspireren en te verleiden meer groenten te gaan eten.

Sponsored content door Van Oers United

Samen met het NAGF en COOP gaat Van Oers United deze zomer voor meer kleur binnen de Nederlandse huishoudens. Op de winkelvloer wordt deze actie ondersteund met displays, receptenboekjes en actieposters. Dit moet zorgen dat consumenten zich meer bewust worden van groenten en vooral zin krijgen om groenten klaar te maken. Groenten zijn lekker, divers, verrassend, kleurrijk en nog zoveel meer.

Op dit moment eet de Nederlander gemiddeld 127 gram groenten per dag, terwijl de aanbevolen hoeveelheid 250 gram per dag is. Hier moet dus nog 123 gram per dag bij. Met deze actie hopen de betrokken partijen de Nederlander te inspireren en motiveren om meer groenten en fruit te gaan eten.
Om deze actie succesvol te laten verlopen is ook een samenwerking aangegaan met andere leveranciers in de branche, te weten Terra Natura International en Nature’s Pride. De actie zal eindigen in augustus, nadat maar liefst 28 COOP vestigingen met de foodtruck bezocht zijn. Daarna zullen er nog vele acties en promoties volgen om de consument te blijven inspireren meer groenten en fruit te eten.

In dit kader is Van Oers United ook druk bezig met een nieuw bedrijfspand, waar het haar sperziebonen- en spruitenactiviteiten zal concentreren. Het nieuwe pand zal gevestigd worden in Dinteloord en moet ervoor gaan zorgen dat het bedrijf haar groeiambities waar kan maken. Van Oers United is specialist op het gebied van sperziebonen en spruiten en hoopt zo haar klanten en de consument nog beter te kunnen bedienen. Het nieuwe pand zal medio het derde kwartaal van 2018 in gebruik genomen worden.

Reageer op dit artikel