nieuws

Download: versontwikkelingen in pilotstores

Vers 2640

Download: versontwikkelingen in pilotstores
Foto: Jan-Willem van Vliet

DOETINCHEM – Distrifood biedt een nieuwe service aan: downloads. De eerste in de reeks gaat over vers. Lees de belangrijkste ontwikkelingen in vers in de vijf meest recente pilot-stores.

Downloads geven extra inzicht en achtergrond bij ontwikkelingen in de foodbranche. De gratis download vers bundelt vijf pilot-winkels en gaat in wat deze winkels uitdragen op het gebied van vers. Het gaat om Jumbo’s Foodmarkt City, Hoogvliet (Versmarkt), Albert Heijn Purmerend, Plus Briljant 2.0 en Coop Vandaag. Het zijn formules die volop experimenteren met vers en ultravers, met bediening vers zelfbediening en met toegevoegde vers-waarde in de winkel. Om deze verhalen te lezen klik hier en ben snel weer uptodate in de meest recente versontwikkelingen.

Download ook de bezorgatlas

Daarnaast heeft zusterblad Foodmagazine nog een download-document gemaakt met de bezorgatlas van Nederland. Welke supermarktformule bezorgt nou waar? Welke gebieden worden verwaarloosd en welke supermarkt is marktleider in bezorggebieden? Naast de bezorggebieden staan in de gratis download ook nog eens alle bezorgcondities op een rij. Hierin bestaan grote verschillen: Picnic en Hoogvliet vragen de centen vooraf. De andere ketens laten de klant betalen bij aflevering. AH lijkt duur, Spar weer snel. De bezorgcondities van de websupers staan ook voor u op een rijtje, want de verschillen zijn groot. Om de gratis download ‘bezorgen en bezorgcondities’ te lezen klik hier.

Gratis Download ‘Versontwikkelingen’ >>>>>>>>>

Gratis Download ‘Bezorgatlas en Bezorgcondities’ >>>>>>>>

 

Reageer op dit artikel