nieuws

Albert Heijn vernieuwt visschap

Vers 1093

Albert Heijn vernieuwt visschap

ZAANDAM – Albert Heijn voert maandag een groot aantal veranderingen door binnen het visschap.

De marktleider wil door de aanpassingen de klanten met name beter wegwijs maken in het bereiden van visgerechten. Zo krijgen alle producten een nieuwe verpakking en staan er bereidingstips op de verpakking, aangevuld met ‘lekker met… tips’.

Verschillende segmenten in het visschap

Albert Heijn heeft daarnaast gekozen voor verschillende segmenten zoals bijvoorbeeld ‘Vlugge vis’, ‘Zo in de pan vis’ en ‘Vis door een pasta en salade’. Tevens zijn er nieuwe vissoorten in het schap te vinden. Het gaat hierbij om leng, koolvis, zeewolf, zalm voor in de magnetron en nieuwe sushisets.

 MSC en ASC gecertificeerd

Bijna alle visproducten bij Albert Heijn zijn inmiddels MSC en ASC gecertificeerd, met uitzondering van sliptong, Hollandse garnalen, rivierkreeftjes, fruits de mer en inktvis. ‘Bij steeds meer consumenten ligt ’s avonds een visje op het bord. Want vis is gezond, lekker en een goed alternatief voor vlees. Toch weet niet iedereen hoe je vis bereidt en hoe je kunt variëren. Albert Heijn speelt hierop in en vernieuwt vandaag het visschap’, zegt de formule in een persbericht.

Reageer op dit artikel