artikel

Jumbo stopt balletjes in schnitzelverpakking

Vers 6865

Jumbo stopt balletjes in schnitzelverpakking
Foto: Jumbo

VEGHEL – Jumbo haalt per direct zijn Veggie Chef Vegetarische Zigeunerschnitzel terug uit de winkels. Door een productiefout is het verkeerde artikel in de verpakking terechtgekomen.

Dat meldt Jumbo op de eigen website. Bij de fabrikant van de producten zijn door een fout Fijn Gekruide Balletjes terechtgekomen in de verpakking waar eigenlijk de vega-schnitzel in had moeten zitten. Bij de productie van de balletjes is ei gebruikt, terwijl dat nu niet in de ingrediëntenlijst staat.

Problemen voor mensen met ei-allergie

Dit kan voor problemen zorgen bij mensen met een ei-allergie. Jumbo benadrukt dat het product voor mensen die niet allergisch zijn voor eieren het product gewoon kunnen eten. Wel worden alle kopers opgeroepen het product terug te brengen naar de supermarkt.

Reageer op dit artikel