Vleesvervangers: Goed voor milieu, minder voor gezondheid
DOETINCHEM - De ene na de andere nieuwe vleesvervangers stroomt het supermarktschap in. Minder vlees eten is beter voor het milieu, luidt het credo....
DOETINCHEM - De ene na de andere nieuwe vleesvervangers stroomt het supermarktschap in. Minder vlees eten is beter voor het milieu, luidt het credo....
Kim de Smit is eigenaresse van Foodsafari.nl en vlogt of schrijft iedere maand voor Foodmagazine over inspirerende dingen in foodretail. Deze keer...
Martijn Kesteloo, business developer bij de coöperatie DOOR, gaf onlangs een inspirerende presentatie op het VEG-event in Rotterdam. Hij sprak over...
We zouden meer plantaardige producten moeten eten. Waarom? Krishna Koemar Khoenkhoen, CEO van Tidjoori legt hier uit waarom steeds meer klanten in de...
Er zijn interessante verschuivingen gaande op het gebied van consumentengedrag. Dit heeft onder andere te maken met veranderende waarden van het...
Nederlandse boeren en tuinders hebben de ambitie om in 2030 wereldwijd koploper te zijn op het gebied van gezond telen. Ook het kabinet heeft mooie...
Het jaar 2017 bracht interessante foodtrends met zich mee, zoals de opkomst van de exotische keuken met bijvoorbeeld de Hawaiiaanse poké bowls of het...
De moderne consument gaat anders eten. Hij kiest voor gezonder, duurzamer of meer diervriendelijk: steeds vaker eet hij een maaltijd zonder vlees....
De moderne consument kiest voor gezonder, duurzamer of meer diervriendelijk: steeds vaker eet hij een maaltijd zonder vlees. We zien een groeiend...
Wij Nederlanders zijn ons steeds bewuster van ons eigen voedingspatroon. Dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel worden steeds vaker omgeruild...