Assortiment

Foto: Santa Maria

Het thuiswerken door corona en het sluiten van de horeca heeft ertoe geleid dat Nederlanders meer tijd zijn gaan stoppen in koken. Ze kochten ruim 10...

Kaas in de supermarkt plust flink

De groei in de kaasmarkt blijft vooral komen uit kaas die in maaltijden en gerechten gaat en uit kaas voor bij de borrel of als tussendoortje....

Foto's: Hak

GIESSEN - Een duurzamer aanbod leidt tot meer kosten. Hoe vind je dan de balans? Timo Hoogeboom, ceo van Hak, zegt dat het desondanks de enige weg...

<h1>Koken en snacken met kaas zorgt voor hogere kiloprijs </h1>

A-merken trappen 2020 af met een waar kaasoffensief die een impuls gaat geven aan de verkoop van broodbeleg en tot nog meer groei in de segmenten...

<h1>De ontwikkelingen in de zuivelmarkt zijn in lijn met die in de laatste jaren</h1>

De kaas- en zuivelmarkt lijken garen te spinnen bij de coronacrisis. Basisomzetten zijn dit voorjaar gestegen. En er zit meer in het vat nu de...