Alles over Rewe

Foto: Shutterstock

Buitenland kort: Franse retailers willen inkoopverbond opzetten

ZEIST - De Franse supermarktketens Intermarché en Auchan zijn in gesprek over het oprichten van een inkoopcentrale. De Belgische keten Delhaize gaat...

Foto: iStock

Buitenland: Lidl haalt topmanager BMW binnen, Flink test Prime

ZEIST - Lidl giet op het hoofdkantoor in Neckarsulm de marketing in een nieuw jasje en heeft daarvoor een topmanager aangetrokken. Flink wil zijn...

Rewe test verpakkingsvrij. Foto: Rewe

Rewe test innovatief verpakkingsvrij bio-concept

KEULEN - De Duitse supermarktketen Rewe test een sterk geautomatiseerd verpakkingsvrij concept met tot 23 verschillende biologische producten in 11...

Lege schappen bij AH door stakingen in dc's. Foto: Distrifood

Door stakingen vallen gaten in schappen Duitse supers

MÜNCHEN - Klanten van Duitse supermarkten grijpen steeds vaker mis door stakingen. Sommige buurtsupermarkten lijden tot 20 procent omzetverlies.

Rewe bezorgt per drone. Foto: Wingcopter

Rewe bezorgt na robotwagen nu ook levensmiddelen met drone

MICHELSTADT - Rewe bezorgt als eerste Duitse supermarktketen online bestelde boodschappen met een drone vanuit een filiaal naar twee dorpen.

Foto: Shutterstock

Aldi (D) verhoogt net als Rewe vrijwillig de lonen

MÜLHEIM AN DER RUHR - Na Rewe verhogen nu ook Aldi Nord en Süd eenzijdig de lonen van hun supermarktmedewerkers. Vakbond Verdi noemt de verhoging...

Foto: Shutterstock

Rewe Group verhoogt zelf lonen in conflict met bonden

KEULEN - De Rewe Group verhoogt vrijwillig de lonen in Duitsland nu een cao-akkoord met de bonden al een half jaar op zich laat wachten.

De Rewe-robot. Beeld; Video Rewe.

Rewe breidt thuisbezorging met robot uit na geslaagde test

HAMBURG - Supermarktketen Rewe gaat na een geslaagde test door met het met een robot thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Hamburg.

Foto spin ter illustratie: Shutterstock

Oostenrijk in ban voortvluchtige spin in supermarkt

KREMS AN DER DONAU- In een Penny-supermarkt in het Oostenrijkse Krems is een uitgebreide zoekactie gaande naar een reuzenspin.

Foto: Distrifood

Nahkauf zorgt voor opschudding met 'seksistische' vacaturetekst

BERLIJN - Volgers op Instagram vallen over de 'seksistische' functieomschrijving voor nieuwe medewerkers van supermarkt Nahkauf.