
De productie van levensmiddelen brengt risico’s voor de volksgezondheid met zich mee. Om die risico’s zo klein mogelijk te houden dient u als...
De productie van levensmiddelen brengt risico’s voor de volksgezondheid met zich mee. Om die risico’s zo klein mogelijk te houden dient u als...
Kipfilet, ijsjes, tartaar, diepvriesmais, palingfilet, broccoli, diepvriesgroenten uit Hongarije en België, Zweedse aardappelpuree… Allemaal...
Wanneer een besmet product een gevaar vormt voor de volksgezondheid, is een recall niet meer dan logisch. Maar een recall vanwege verkeerde...
Het succes van de supermarkt hangt af van veel zaken, maar is vooral een samenspel tussen kwaliteit van mensen, service en producten....
De aandacht voor de risico’s van minerale oliën in verpakkingen van levensmiddelen is de afgelopen twee jaar sterk gegroeid. Zowel de Nederlandse...
De omgang met allergenen is een serieuze zaak. Correcte vermelding van allergenen op etiketten is niet zo maar een Europese regeling, maar in een...
Van tijd tot tijd wordt het landelijk nieuws gevuld met berichten over de betrouwbaarheid van ons voedsel. Deze zomer was het de fipronil-kwestie,...