nieuws

Lucratief nieuw assortiment voor de supermarkt

Home 1235

Lucratief nieuw assortiment voor de supermarkt

Op zoek naar een aantrekkelijke, nieuwe productgroep voor uw supermarkt? Grixx biedt een compleet assortiment accessoires voor smartphones en tablets. Deze accessoires bieden een goede impulswerking en een goed rendement.

– sponsored content door Dexxon –

Het is nog steeds ongelooflijk hoe belangrijk de smartphone is geworden in de afgelopen tien jaar. En met de toename van het gebruik, neemt ook de behoefte aan accessoires toe. Opladers, kabeltjes, koptelefoontjes; wanneer er iets defect is of zoek raakt hebben we een flink ‘probleem’.
De supermarkt is door zijn dagelijkse bereikbaarheid een belangrijk kanaal voor telefoonaccessoires. Daarom biedt Grixx een complete invulling van dat assortiment, afgestemd op de supermarkt.

Marketing Manager Brenda van Leeuwen: “Het betreft een totale categorie-invulling op het gebied van accessoires voor mobiele telefoons en tablets. We bieden uiteenlopende producten, zoals kabels, opladers, powerbanks, koptelefoons, screenprotectors en hoesjes, maar ook accessoires om op een veilige manier met een smartphone te kunnen sporten”.
Salesmanager Remco Smit: “We hebben we al afspraken lopen met de grotere supermarktketens, maar nog niet alle individuele ondernemers hebben kennis gemaakt met ons assortiment, terwijl de categorie voor iedere supermarkt zeer interessant is. De marge en de kassa-aanslag zijn relatief hoog, het impulseffect is groot en het trekt een jonger publiek aan”.
Grixx biedt een afgemeten assortiment op één meter, wat doorgaans voldoende is voor een supermarkt. De logische plek is meestal bij aanvullend non-foodassortiment of in de buurt van de kassa’s. De producten zijn verpakt in een heat-sealed blister, met geïntegreerde eurolock (waardoor ze niet makkelijk van de haak kunnen worden getrokken) en de openingen van de doosjes zijn afgeplakt.

Voordelen

De producten worden op een maatschappelijk verantwoorde manier ontwikkeld en geproduceerd. Het assortiment is compleet en biedt verschillende voordelen. Sales Channel Manager John van der Ree: “Grixx biedt hoge kwaliteit. We hebben op geen enkele wijze concessies gedaan aan de kwaliteit van de producten en de verpakking. Er zijn genoeg leveranciers die inferieure artikelen leveren, maar juist de supermarkt wil aanbod waarop de consument kan vertrouwen, zonder klachten. Al onze producten voldoen aan de specificaties van de originele fabrikanten (zoals de Apple MFI-certificering). Maar ook de prijs en de marge zijn goed, de verpakking heeft de juiste uitstraling, het assortiment is compleet en is aan te passen aan het verzorgingsgebied van de winkel. Ook toekomstige uitbreidingen van het assortiment worden volledig ondersteund. Grixx biedt een breed portfolio waarmee elke supermarkt geheel kan worden bediend.”

Foto's

Reageer op dit artikel