nieuws

Mars klaagt over frituren reep

Home

Mars klaagt over frituren reep

STONEHAVEN – Mars heeft een boze brief gestuurd naar een snackbar in Schotland.

De snoepfabrikant is niet blij met een gerecht dat de uitbaters al een jaar of twintig op het menu hebben staan. Het gaat om de zogeheten de gefrituurde Mars-reep. Deze week heeft het bedrijf de brief verstuurd. Dat lieten de snackbarhouders woensdag weten aan Schotse media.

Menu

De bedenkers runnen een snackbar in Stonehaven, een kustplaatsje ten zuiden van Aberdeen. Volgens de eigenaren wil Mars dat ze op het menu melden dat de snoepfabrikant niet achter het gerecht staat. Voor het maken van de snack dopen ze een gewone Mars-reep in beslag. Die laten ze vervolgens in frituurvet vallen. Daardoor ontstaat een calorieënbom.

Reageer op dit artikel