artikel

SoepGoed voor écht verse soep, snel en simpel

Home

SoepGoed voor écht verse soep, snel en simpel

SoepGoed is een nieuw concept om snel een verse maaltijdsoep te maken. Gemakkelijk en iedereen kan het. Het bestaat uit een pakket duurzaam geteelde groente met een kruidenmix en is sinds augustus verkrijgbaar in twee smaken.

SoepGoed is een nieuw concept om snel een verse maaltijdsoep te maken. Gemakkelijk en iedereen kan het. Het bestaat uit een pakket duurzaam geteelde groente met een kruidenmix en is sinds augustus verkrijgbaar in twee smaken.

 

Versdirect.nl is een samenwerkingsverband tussen groentetelers en verkooporganisaties. Samen zorgen zij ervoor dat er dagelijks verse en betrouwbare Nederlandse producten te koop zijn bij supermarkten en groenteboeren in binnen- en buitenland. Inspelend op de algemene trend van gezond en verantwoord eten en de drukke levensstijl van veel mensen, wil Versdirect.nl ook versconcepten aanbieden die lekker, snel en eenvoudig te breiden zijn. SoepGoed is daar een eerste voorbeeld van.

Prijsdrempel slechten
De onderscheidende verpakking, een recyclebare doos, maakt dat het beter op de groenteafdeling past dan tussen de blik- en instantsoepen. De consumentenadviesverkoopprijs ligt op €4,49 en daarmee is SoepGoed voordeliger dan wanneer consumenten de benodigde groenten en specerijen afzonderlijk zouden kopen. Daarmee wordt ook de financiële drempel geslecht om verse complete maaltijdsoep te maken.

Reageer op dit artikel