artikel

‘Het is 5 voor 12 voor A-merken

Home

‘Het is 5 voor 12 voor A-merken

Bas Kist van merkenbureau Shieldmark Zacco zegt in de Telegraaf dat een wet tegen het kopieren van A-merken op het juiste moment komt voor de fabrikanten. Rechters oordeelden onlangs dat het gebruik van een teken dat overeenstemt met een bekend merk om zodoende in het kielzog van het bekende merk te profiteren van aantrekkingskracht, reputatie […]

Bas Kist van merkenbureau Shieldmark Zacco zegt in de Telegraaf dat een wet tegen het kopieren van A-merken op het juiste moment komt voor de fabrikanten. Rechters oordeelden onlangs dat het gebruik van een teken dat overeenstemt met een bekend merk om zodoende in het kielzog van het bekende merk te profiteren van aantrekkingskracht, reputatie en prestige van het A-merk ongeoorloofd is.

Reageer op dit artikel