artikel

‘Zo’n crisis gaat weer over. En als hij overgaat, komen wij er sterker uit naar voren.

Home

‘Zo’n crisis gaat weer over. En als hij overgaat, komen wij er sterker uit naar voren.

Gregory Antoniades, directielid van Unilever in Griekenland, geeft in de Volkskrant commentaar op de overname van een lokale Griekse ijsfabrikant door Unilever. De omzet van Unilever in Griekenland is met 15 procent gedaald. Toch ziet de onderneming nog brood in het door de kredietcrisis geplaagde land.

Gregory Antoniades, directielid van Unilever in Griekenland, geeft in de Volkskrant commentaar op de overname van een lokale Griekse ijsfabrikant door Unilever. De omzet van Unilever in Griekenland is met 15 procent gedaald. Toch ziet de onderneming nog brood in het door de kredietcrisis geplaagde land.

Reageer op dit artikel