artikel

‘Een topspeler met een rol in de campagne van Albert Heijn moet op de tribune zitten

Home

‘Een topspeler met een rol in de campagne van Albert Heijn moet op de tribune zitten

AD-columnist Chris van Nijnatten hekelt in zijn column het onsportieve gedrag van PSV-speler Ola Toivonen op de Nederlandse voetbalvelden. Hij vindt dat een voetballer die een prominente rol speelt in een spotje van Albert Heijn een voorbeeld moet zijn voor de jeugd. Om die reden zou hij geschorst moeten worden.

AD-columnist Chris van Nijnatten hekelt in zijn column het onsportieve gedrag van PSV-speler Ola Toivonen op de Nederlandse voetbalvelden. Hij vindt dat een voetballer die een prominente rol speelt in een spotje van Albert Heijn een voorbeeld moet zijn voor de jeugd. Om die reden zou hij geschorst moeten worden.

Reageer op dit artikel