artikel

‘De eerste kruidenier aan de top sinds Albert Heijn zelf. Dat vind ik een goed teken.

Home

‘De eerste kruidenier aan de top sinds Albert Heijn zelf. Dat vind ik een goed teken.

Volgens Jeroen Smit, auteur van het boek Het drama Ahold, zorgen managers ervoor dat de processen binnen een bedrijf goed lopen, maar een leider moet houden van het product dat hij maakt, van zijn klanten en ­van zijn medewerkers. Daarom vindt hij het een verstandige keuze van Ahold om Boer aan te wijzen als topman.

Volgens Jeroen Smit, auteur van het boek Het drama Ahold, zorgen managers ervoor dat de processen binnen een bedrijf goed lopen, maar een leider moet houden van het product dat hij maakt, van zijn klanten en ­van zijn medewerkers. Daarom vindt hij het een verstandige keuze van Ahold om Boer aan te wijzen als topman.

Reageer op dit artikel