artikel

‘Als wij alles waar Wilders op staat uit het schap halen, zou er niet veel overblijven

Home

‘Als wij alles waar Wilders op staat uit het schap halen, zou er niet veel overblijven

De glossy ‘Geert’, over politicus Geert Wilders, ligt vanaf donderdag wél in de schappen van de winkels van de Dirk-formules. Eerder meldde De Volkskrant dat de Dirk-formules de satirische glossy weigerden te verkopen. Dit vanwege het grote aantal allochtone consumenten. Een woordvoerder van Dirk meldt dat de glossy gewoon te koop is in de winkels.

De glossy ‘Geert’, over politicus Geert Wilders, ligt vanaf donderdag wél in de schappen van de winkels van de Dirk-formules. Eerder meldde De Volkskrant dat de Dirk-formules de satirische glossy weigerden te verkopen. Dit vanwege het grote aantal allochtone consumenten. Een woordvoerder van Dirk meldt dat de glossy gewoon te koop is in de winkels.

Reageer op dit artikel