artikel

‘Met meer knowhow en een betere klantgerichtheid denken wij ons te kunnen onderscheiden

Home

‘Met meer knowhow en een betere klantgerichtheid denken wij ons te kunnen onderscheiden

Vomar biedt zijn personeel een leer-werktraject aan, waarin de medewerkers leren hoe de producten bij Vomar moeten worden bereid. Op die manier denkt Vomar dat het personeel de klanten beter kan adviseren. Dat zegt Piet Heijmering, manager opleidingen bij Vomar, in het Noordhollands Dagblad.

Vomar biedt zijn personeel een leer-werktraject aan, waarin de medewerkers leren hoe de producten bij Vomar moeten worden bereid. Op die manier denkt Vomar dat het personeel de klanten beter kan adviseren. Dat zegt Piet Heijmering, manager opleidingen bij Vomar, in het Noordhollands Dagblad.

Reageer op dit artikel