artikel

‘Die auto overleefde een aanslag met twee granaten.

Home

‘Die auto overleefde een aanslag met twee granaten.

De gepantserde limousine van Aldi-oprichter Theo Albrecht is anderhalve week na zijn overlijden te koop gezet. Verkoper Michael Fröhlich zegt in de Duitse media dat de auto van Albrecht identiek is aan het voertuig van de voormalige president van Georgië, Eduard Sjevarnadze. Die auto overleefde een aanslag waarbij twee granaten werden gebruikt.

De gepantserde limousine van Aldi-oprichter Theo Albrecht is anderhalve week na zijn overlijden te koop gezet. Verkoper Michael Fröhlich zegt in de Duitse media dat de auto van Albrecht identiek is aan het voertuig van de voormalige president van Georgië, Eduard Sjevarnadze. Die auto overleefde een aanslag waarbij twee granaten werden gebruikt.

Reageer op dit artikel