artikel

‘Soms moet je geven om daarna meer binnen te kunnen krijgen

Home

‘Soms moet je geven om daarna meer binnen te kunnen krijgen

Horecaondernemers worstelen met de vraag of ze geld moeten vragen voor het schenken van kraanwater. Hermannus Stegeman van Borgesius Horeca BV wijst op het feit dat supermarkten een voorbeeld vormen wat betreft prijsvorming anno 2010. Die geven bier bijna weg, omdat ze niet rekenen in marge per product, maar in omzet per winkelwagen.

Horecaondernemers worstelen met de vraag of ze geld moeten vragen voor het schenken van kraanwater. Hermannus Stegeman van Borgesius Horeca BV wijst op het feit dat supermarkten een voorbeeld vormen wat betreft prijsvorming anno 2010. Die geven bier bijna weg, omdat ze niet rekenen in marge per product, maar in omzet per winkelwagen.

Reageer op dit artikel