artikel

‘Ik vind het een kinderachtige actie

Home

‘Ik vind het een kinderachtige actie

Een logo van Jumbo op de zogeheten Culibus is op last van wereldvoetbalbond Fifa afgeplakt. De Culibus is een initiatief van restaurantorganisatie JRE en rijdt deze weken rond in Zuid-Afrika vanwege het WK voetbal. In deze bus worden maaltijden bereid voor kinderen in de townships, maar ook voor diverse gasten, waaronder de familie Van Eerd. […]

Een logo van Jumbo op de zogeheten Culibus is op last van wereldvoetbalbond Fifa afgeplakt. De Culibus is een initiatief van restaurantorganisatie JRE en rijdt deze weken rond in Zuid-Afrika vanwege het WK voetbal. In deze bus worden maaltijden bereid voor kinderen in de townships, maar ook voor diverse gasten, waaronder de familie Van Eerd. Jumbo is één van de donateurs van deze bus, waardoor dit liefdadigheidsproject mogelijk kan worden gemaakt. Voorzitter Patrick van Zuiden van JRE vindt de actie van de Fifa overdreven.

Reageer op dit artikel