artikel

‘Ik begrijp die Fifa niet. Ze krijgen door hier ophef over te maken precies wat ze niet willen

Home

‘Ik begrijp die Fifa niet. Ze krijgen door hier ophef over te maken precies wat ze niet willen

Sylvie van der Vaart is van mening dat de acties van de FIFA tegen Bavaria juist een averechts effect hebben voor de sponsors van het WK, zoals Budweiser. Van der Vaart was eerder door Bavaria ingehuurd om het jurkje te promoten. Zij raadt de Oranje ‘babes’ aan tijdens Nederland-Japan het omstreden kledingstuk gewoon weer aan […]

Sylvie van der Vaart is van mening dat de acties van de FIFA tegen Bavaria juist een averechts effect hebben voor de sponsors van het WK, zoals Budweiser. Van der Vaart was eerder door Bavaria ingehuurd om het jurkje te promoten. Zij raadt de Oranje ‘babes’ aan tijdens Nederland-Japan het omstreden kledingstuk gewoon weer aan te trekken.

Reageer op dit artikel