artikel

‘Het werd mij in die tijd duidelijk dat hij geen retailer is

Home

‘Het werd mij in die tijd duidelijk dat hij geen retailer is

Ken Morrison is blij dat de Nederlander Marc Bolland is vertrokken bij de Britse supermarktketen Morrisons. Dat zei de voormalige topman van Morrisons tijdens een aandeelhoudersvergadering van de supermarktketen in het Britse Bradford. Bolland (foto) volgde Morrison in 2006 op als ceo van de Britse formule. In 2009 vertrok de Nederlander naar Marks & Spencer.

Ken Morrison is blij dat de Nederlander Marc Bolland is vertrokken bij de Britse supermarktketen Morrisons. Dat zei de voormalige topman van Morrisons tijdens een aandeelhoudersvergadering van de supermarktketen in het Britse Bradford. Bolland (foto) volgde Morrison in 2006 op als ceo van de Britse formule. In 2009 vertrok de Nederlander naar Marks & Spencer.

Reageer op dit artikel