artikel

‘Ahold maakt gebruik van de sentimenten en inzet van burgers

Home

‘Ahold maakt gebruik van de sentimenten en inzet van burgers

Ahold heeft bij zijn Amerikaanse winkels jarenlang clandestiene acties tegen concurrent Walmart gefinancierd. Het concern deed dit onder meer door de inzet van nepactievoerders om Walmart uit de omgeving van Ahold-winkels te weren. Kees Hudig, activist en initiatiefnemer van de website globalinfo.nl, zegt in het Financieele Dagblad dat mensen die oprecht actie voeren voor behoud […]

Ahold heeft bij zijn Amerikaanse winkels jarenlang clandestiene acties tegen concurrent Walmart gefinancierd. Het concern deed dit onder meer door de inzet van nepactievoerders om Walmart uit de omgeving van Ahold-winkels te weren. Kees Hudig, activist en initiatiefnemer van de website globalinfo.nl, zegt in het Financieele Dagblad dat mensen die oprecht actie voeren voor behoud van het midden- en kleinbedrijf zo voor de gek worden gehouden. Zij denken volgens Hudig gesteund te worden door echte actievoerders, maar in werkelijkheid is dit niet het geval.

Reageer op dit artikel