artikel

‘De bus stopte vlak voor de kantine, dankzij een paal.

Home

‘De bus stopte vlak voor de kantine, dankzij een paal.

De Dirk van den Broek aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam is ternauwernood aan een ravage ontsnapt. De chauffeur van een stadsbus raakte maandagmiddag door een hartaanval de macht over het stuur kwijt. Vervolgens ramde de bus enkel auto’s en fietsen, waarna het voertuig dankzij een paal vlak voor de kantine van de supermarkt […]

De Dirk van den Broek aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam is ternauwernood aan een ravage ontsnapt. De chauffeur van een stadsbus raakte maandagmiddag door een hartaanval de macht over het stuur kwijt. Vervolgens ramde de bus enkel auto’s en fietsen, waarna het voertuig dankzij een paal vlak voor de kantine van de supermarkt tot stilstand kwam. Dat meldt een medewerker van de winkel tegen Distrifood.nl.

Reageer op dit artikel