artikel

‘Bijna 25 jaar en 33 operaties later heb ik nog dagelijks thuisverpleging nodig

Home

‘Bijna 25 jaar en 33 operaties later heb ik nog dagelijks thuisverpleging nodig

Justitie in België maakt een reconstructie van de overval in 1985 op een Delhaize-supermarkt door de Bende van Nijvel. Een van de slachtoffers van toen doet zijn verhaal in dagblad De Standaard. Bij de overval op de Delhaize werden acht mensen vermoord, zeven mensen raakten destijds gewond. Twee klanten werden op nog geen meter afstand […]

Justitie in België maakt een reconstructie van de overval in 1985 op een Delhaize-supermarkt door de Bende van Nijvel. Een van de slachtoffers van toen doet zijn verhaal in dagblad De Standaard. Bij de overval op de Delhaize werden acht mensen vermoord, zeven mensen raakten destijds gewond. Twee klanten werden op nog geen meter afstand doodgeschoten.

Reageer op dit artikel