artikel

‘Toen ze zeiden dat hij had gestolen, zei ik nog dat hij zwaar dement is

Home

‘Toen ze zeiden dat hij had gestolen, zei ik nog dat hij zwaar dement is

Een 88-jarige demente bejaarde en zijn 81-jarige verzorgster zijn dit weekeinde bij een Albert Heijn in Amsterdam opgepakt wegens winkeldiefstal. De man had een niet betaalde bonbon bij zich. De mantelzorgster is boos over de manier waarop in de winkel werd omgegaan met de 88-jarige en over het feit dat zij zelf een winkelverbod van […]

Een 88-jarige demente bejaarde en zijn 81-jarige verzorgster zijn dit weekeinde bij een Albert Heijn in Amsterdam opgepakt wegens winkeldiefstal. De man had een niet betaalde bonbon bij zich. De mantelzorgster is boos over de manier waarop in de winkel werd omgegaan met de 88-jarige en over het feit dat zij zelf een winkelverbod van een jaar heeft gekregen.

Reageer op dit artikel