artikel

‘Ik begin te denken dat er toch iets aan de hand kan zijn

Home

‘Ik begin te denken dat er toch iets aan de hand kan zijn

Met enige regelmaat chocolade eten verkleint de kans op een hartaanval. Dat blijkt uit een grootschalige Duitse studie die vandaag verschijnt in het European Health Journal. Volgens Martijn Katan, hoogleraar voedingsleer aan de Amsterdamse Vrije Universiteit in de Volkskrant, is van doorslaggevend bewijs echter nog geen sprake, maar hij vindt de resultaten wel opmerkelijk.

Met enige regelmaat chocolade eten verkleint de kans op een hartaanval. Dat blijkt uit een grootschalige Duitse studie die vandaag verschijnt in het European Health Journal. Volgens Martijn Katan, hoogleraar voedingsleer aan de Amsterdamse Vrije Universiteit in de Volkskrant, is van doorslaggevend bewijs echter nog geen sprake, maar hij vindt de resultaten wel opmerkelijk.

Reageer op dit artikel