artikel

‘Alle superlatieven schieten te kort

Home

‘Alle superlatieven schieten te kort

Jumbo Euroborg in Groningen is dinsdag gekozen tot Supermarkt van het Jaar. Jumbo-ondernemer Paul Papo was enkele minuten na de bekendmaking dolenthousiast. ‘We hebben vijf afdelingsprijzen gewonnen, zijn de schoonste supermarkt, hebben een eervolle vermelding bij Jan Uffing-prijs en winnen ook nog eens de overall-prijs. Fantastisch. Dit is te danken aan onze 243 medewerkers die […]

Jumbo Euroborg in Groningen is dinsdag gekozen tot Supermarkt van het Jaar. Jumbo-ondernemer Paul Papo was enkele minuten na de bekendmaking dolenthousiast. ‘We hebben vijf afdelingsprijzen gewonnen, zijn de schoonste supermarkt, hebben een eervolle vermelding bij Jan Uffing-prijs en winnen ook nog eens de overall-prijs. Fantastisch. Dit is te danken aan onze 243 medewerkers die zich zeven dagen per week, 365 dagen per jaar voor de winkel inzetten.’

Reageer op dit artikel