artikel

‘Kortzichtig, niet betrouwbaar en aarzelend

Home

‘Kortzichtig, niet betrouwbaar en aarzelend

Jan Haandrikman, manager van de Albert Heijn-vestiging in Autorama Veendam, is niet te spreken over het college van b en w in Veendam. De Jumbo in de Verlengde Kerkstraat krijgt waarschijnlijk toestemming om ’s zondagsmiddags en –’s avonds open te zijn, iets wat Albert Heijn wordt geweigerd. Haandrikman claimt in het Dagblad van het Noorden […]

Jan Haandrikman, manager van de Albert Heijn-vestiging in Autorama Veendam, is niet te spreken over het college van b en w in Veendam. De Jumbo in de Verlengde Kerkstraat krijgt waarschijnlijk toestemming om ’s zondagsmiddags en –’s avonds open te zijn, iets wat Albert Heijn wordt geweigerd. Haandrikman claimt in het Dagblad van het Noorden dat Albert Heijn in Autorama populairder is dan Jumbo. ‘Wij zijn een relatief grote winkel met uitstraling naar de regio. Dit beleidsvoornemen geeft Veendam een slecht imago.’

Reageer op dit artikel