artikel

‘Hij heeft het negentig jaar volgehouden om niets te zeggen en zal ook nu niet spreken.

Home

‘Hij heeft het negentig jaar volgehouden om niets te zeggen en zal ook nu niet spreken.

De directeur van het Duitse hotel Öschberghof zegt tegen de Duitse media dat Aldi-oprichter Karl Albrecht zal zwijgen tot het graf. Albrecht, eigenaar van het hotel, werd afgelopen zaterdag vermoedelijk negentig jaar. Vermoedelijk, aangezien niemand zeker weet of hij op 20 februari 1920 is geboren.

De directeur van het Duitse hotel Öschberghof zegt tegen de Duitse media dat Aldi-oprichter Karl Albrecht zal zwijgen tot het graf. Albrecht, eigenaar van het hotel, werd afgelopen zaterdag vermoedelijk negentig jaar. Vermoedelijk, aangezien niemand zeker weet of hij op 20 februari 1920 is geboren.

Reageer op dit artikel