artikel

‘Wij zijn ook al aan het lobbyen bij de Europese Commissie

Home

‘Wij zijn ook al aan het lobbyen bij de Europese Commissie

Patricia Hoogstraaten (MKB Nederland, Vakcentrum) zegt in de de Stentor dat de Winkeltijdenwet op de schop moet en gemeenten zelf lokaal moeten kunnen bepalen hoe zij met de wekelijkse zondagopening omgaan. De Nederlandse regering wil de wet niet wijzigen, dus is Hoogstraaten bezig met een lobby bij de Europese Commissie. Hoogstraaten: ‘Zoals het hier is […]

Patricia Hoogstraaten (MKB Nederland, Vakcentrum) zegt in de de Stentor dat de Winkeltijdenwet op de schop moet en gemeenten zelf lokaal moeten kunnen bepalen hoe zij met de wekelijkse zondagopening omgaan. De Nederlandse regering wil de wet niet wijzigen, dus is Hoogstraaten bezig met een lobby bij de Europese Commissie. Hoogstraaten: ‘Zoals het hier is geregeld kán niet als je denkt in termen van eerlijke concurrentie.’

Reageer op dit artikel