artikel

‘Nu kunnen we zelf ervaren of we het wat vinden of niet.

Home

‘Nu kunnen we zelf ervaren of we het wat vinden of niet.

De Nettorama in Bergen op Zoom gaat op zondag van 16.00 uur tot 19.00 uur open. Het besluit van Nettorama om op zondag te openen, is opmerkelijk omdat het bedrijf tot nu toe uit kostenoverwegingen niets zag in zondagopening. Volgens gedelegeerd commissaris Jaap Bastmeijer gaat het in Bergen op Zoom om een ‘proefje’ voor onbepaalde […]

De Nettorama in Bergen op Zoom gaat op zondag van 16.00 uur tot 19.00 uur open. Het besluit van Nettorama om op zondag te openen, is opmerkelijk omdat het bedrijf tot nu toe uit kostenoverwegingen niets zag in zondagopening. Volgens gedelegeerd commissaris Jaap Bastmeijer gaat het in Bergen op Zoom om een ‘proefje’ voor onbepaalde tijd en is er geen sprake van het loslaten van een principiële houding.

Reageer op dit artikel