artikel

‘Het merk ‘Balkenende’ is flexibeler dan Heineken en Unilever

Home

‘Het merk ‘Balkenende’ is flexibeler dan Heineken en Unilever

Reclameman Manfred Bik zegt in zijn wekelijkse column op BNR Nieuwsradio dat bedrijven zoals Heineken en Unilever er minder makkelijk vanaf komen dan de minister-president, wanneer er fouten worden gemaakt. Bik stelt dat ‘het merk Balkenende’ dingen heeft gedaan, waar andere merken nooit mee weg zouden komen. Hij stelt hierop de vraag: Wat is er […]

Reclameman Manfred Bik zegt in zijn wekelijkse column op BNR Nieuwsradio dat bedrijven zoals Heineken en Unilever er minder makkelijk vanaf komen dan de minister-president, wanneer er fouten worden gemaakt. Bik stelt dat ‘het merk Balkenende’ dingen heeft gedaan, waar andere merken nooit mee weg zouden komen. Hij stelt hierop de vraag: Wat is er eerlijker? De markt, of de democratie?

Reageer op dit artikel