artikel

‘Het gaat hier om besmet werk

Home

‘Het gaat hier om besmet werk

Vanwege de voortdurende stakingen bij de Belgische brouwerijen werd in ons land een voorraad Jupiler gebotteld bij de Nederlandse brouwerij. Daar heeft FNV Bondgenoten echter een stokje voor gestoken. FNV-bestuurder Jack Couwenberg had woensdag na een bijeenkomst van het personeel aan de directie laten weten dat de werknemers in Nederland niet langer de staking in […]

Vanwege de voortdurende stakingen bij de Belgische brouwerijen werd in ons land een voorraad Jupiler gebotteld bij de Nederlandse brouwerij. Daar heeft FNV Bondgenoten echter een stokje voor gestoken. FNV-bestuurder Jack Couwenberg had woensdag na een bijeenkomst van het personeel aan de directie laten weten dat de werknemers in Nederland niet langer de staking in België willen ondermijnen. Hij dreigde vervolgens met een staking in ons land.

Reageer op dit artikel