artikel

‘Geloof mij maar, dan raak je tal van vaste klanten kwijt

Home

‘Geloof mij maar, dan raak je tal van vaste klanten kwijt

Ad Schellekens van de Super de Boer in Boxtel-Oost zegt in het Brabants Dagblad dat haast geboden is met uitbreiding van het plaatselijke winkelcentrum. Nu zijn winkel waarschijnlijk een Jumbo wordt, is meer ruimte noodzakelijk. Schellekens vreest dat hij in dezelfde situatie komt als de Jumbo in Hintham, waar Jumbo de plaats heeft ingenomen van […]

Ad Schellekens van de Super de Boer in Boxtel-Oost zegt in het Brabants Dagblad dat haast geboden is met uitbreiding van het plaatselijke winkelcentrum. Nu zijn winkel waarschijnlijk een Jumbo wordt, is meer ruimte noodzakelijk. Schellekens vreest dat hij in dezelfde situatie komt als de Jumbo in Hintham, waar Jumbo de plaats heeft ingenomen van een SdB. Volgens Schellekens is die Jumbo veel te klein en heeft dat uiteindelijk een negatief effect op het aantal bezoekers.

Reageer op dit artikel