artikel

‘Zolang het maar niet uit Nederland komt

Home

‘Zolang het maar niet uit Nederland komt

De Italiaanse voetballer Luca Toni, speler van Bayern Munchen, weigerde deze week in het trendy restaurant Nektar Nederlands kalfsvlees van Peter’s Farm te eten. Toni kreeg in het restaurant vanaf de steengrill diverse vleesspecialiteiten op zijn bord. Toen chef-kok Guido Kellerman hem uitlegde welke soorten vlees er lagen en waar al het vlees vandaan kwam, […]

De Italiaanse voetballer Luca Toni, speler van Bayern Munchen, weigerde deze week in het trendy restaurant Nektar Nederlands kalfsvlees van Peter’s Farm te eten. Toni kreeg in het restaurant vanaf de steengrill diverse vleesspecialiteiten op zijn bord. Toen chef-kok Guido Kellerman hem uitlegde welke soorten vlees er lagen en waar al het vlees vandaan kwam, liet Toni weten het Nederlandse vlees niet te willen eten, meldt meatandmeal.nl. Toni heeft ruzie met Louis van Gaal, de Nederlandse coach van de Duitse topclub, en kan zodoende een basisplaats vergeten. Het lijkt erop dat hij nu een hekel heeft aan alles wat uit Nederland komt.

Reageer op dit artikel