artikel

‘Die bevatten manifeste onwaarheden met betrekking tot de gerookte zalm van Lidl

Home

‘Die bevatten manifeste onwaarheden met betrekking tot de gerookte zalm van Lidl

De Belgische consumentenorganisatie Test-Aankoop beschuldigt Lidl van leugens. Lidl heeft afgelopen vrijdag een advertentie in de Belgische kranten geplaatst waarin de discounter testresultaten van de consumentenorganisatie heeft gebruikt. Volgens Test-Aankoop staan in de advertentie voor zalm ‘manifeste onwaarheden’.

De Belgische consumentenorganisatie Test-Aankoop beschuldigt Lidl van leugens. Lidl heeft afgelopen vrijdag een advertentie in de Belgische kranten geplaatst waarin de discounter testresultaten van de consumentenorganisatie heeft gebruikt. Volgens Test-Aankoop staan in de advertentie voor zalm ‘manifeste onwaarheden’.

Reageer op dit artikel