artikel

‘Ze komen op voor hun eigen portemonnee. Ook al is dat illegaal.

Home

‘Ze komen op voor hun eigen portemonnee. Ook al is dat illegaal.

Steeds meer mensen stelen om hun vroegere levensstijl te kunnen aanhouden, ondanks een lager inkomen. Dat zegt Joshua Bamfield, auteur van de Global Retail Theft Barometer (Diefstalbarometer), de grootste wereldwijde studie rond winkeldiefstal en derving in de retailsector. Producten als luxe vlees zijn daarom gewild. Dieven gebruiken als voorwendsel hun teleurstelling in het financieel systeem.

Steeds meer mensen stelen om hun vroegere levensstijl te kunnen aanhouden, ondanks een lager inkomen. Dat zegt Joshua Bamfield, auteur van de Global Retail Theft Barometer (Diefstalbarometer), de grootste wereldwijde studie rond winkeldiefstal en derving in de retailsector. Producten als luxe vlees zijn daarom gewild. Dieven gebruiken als voorwendsel hun teleurstelling in het financieel systeem.

Reageer op dit artikel