artikel

‘Uiteindelijk heb ik hem ervan overtuigd dat het wel kon

Home

‘Uiteindelijk heb ik hem ervan overtuigd dat het wel kon

Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband zegt in het NRC dat hij Frits van Eerd heeft ontmoet toen Jumbo nog maar enkele supermarkten had. Ratelband overtuigde naar eigen zeggen Van Eerd dat hij geen honderd winkels nodig had om een omzet van een miljard euro te halen. Van Eerd zei dat hij zeker honderd winkels nodig had voor […]

Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband zegt in het NRC dat hij Frits van Eerd heeft ontmoet toen Jumbo nog maar enkele supermarkten had. Ratelband overtuigde naar eigen zeggen Van Eerd dat hij geen honderd winkels nodig had om een omzet van een miljard euro te halen. Van Eerd zei dat hij zeker honderd winkels nodig had voor een miljard euro omzet.

Reageer op dit artikel