artikel

Retail Instituut Nederland

Home

Retail Instituut Nederland

RIN biedt opleidingen, studiedagen en andere services aan die een bijdrage leveren aan de verbetering van het professioneel werken en de kwaliteitsverbetering in alle lagen van de supermarktbranche. RIN organiseert Nationale StudieDagen met als doelstelling: ‘Kennis maken en Kennis delen’.

De Nationale Studiedagen zijn specifiek bedoeld voor supermarktmanagers en kaderleden in de supermarkt. RIN wil juist deze doelgroep bereiken met deze specialistische studiedagen om het
functioneren op de werkvloer nog verder te verbeteren.

De volgende studiedagen worden georganiseerd:

– Nationale StudieDag Winkelcriminaliteit en Veiligheid

– Nationale StudieDag Vers

– Nationale StudieDag AGF

– Nationale StudieDag Customer Service

– Nationale StudieDag Local marketing
 

Wij bieden maatwerk in specifieke foodopleidingen en –trainingen, waarbij persoonlijke aandacht één van de speerpunten is. Trainers houden de deelnemers een spiegel voor en confronteren ze met hun eigen resultaten. Theoretische ballast is overbodig en daarom zijn de opleidingen sterk praktijkgericht, aldus de opleider.

Afdelingsmanagement

Nieuw voor de levensmiddelenbranche is het volledig competentiegericht ontwikkelde concept
Opleiding Afdelingsmanagement. De CBL-niveau 2-opleiding is volledig aangepast en toegespitst op de nieuwe competentieprofielen van het CBL. Bovendien wordt deze opleiding volledig vanuit de praktijk geëxamineerd.

Supermarktmanagement

Vooruitlopend op de ontwikkelingen op het gebied van competentiegericht onderwijs, biedt RINbv
een Opleiding Supermarktmanagement die volledig is toegespitst op de nieuwe competentieprofielen van het CBL-opleidingenhuis. Hiermee zet RINbv als eerste een belangrijke stap naar opleidingen waarbij de werkplek centraal staat.

Management support

Supermarktorganisaties en ondernemers hebben behoefte aan inspirerende, bezielende en daadkrachtige managers die hun eigen koers bepalen in overeenstemming met de visie van de organisatie, want managen is een kwestie van motivatie, een kwestie van intuïtie, betekent managers met een visie, die karakter hebben en over sterke persoonlijke eigenschappen beschikken. De
opleiding Management support biedt uitkomst.

Specialisatie opleidingen

Voor specifieke onderdelen van uw formule biedt OpleidingenFood.nl gespecialiseerde trainingen op maat aan. Met trainers die hun vak verstaan, leermateriaal dat actueel en vooruitstrevend is en bij voorkeur in een prettige en inspirerende omgeving. Ook hier staan praktijkgericht leren en ‘uw formule in de praktijk’ brengen centraal.

NAW-gegevens

RIN

Loolaan 37, 7314 AB, Apeldoorn

T: 055-5805621

F: 055-5805635

E:

info@rinbv.nl

I:

www.rinbv.nl

Reageer op dit artikel