artikel

‘En dat zegt u, als voormalig Aldi-man

Home

Oud-TSN-inkoopdirecteur Aad van der Vaart verbaast zich tijdens het najaarscongres van EFMI Business School over de opmerkingen van voormalig Aldi-directeur Uli Schnier. Schnier, die de Aldi-formule in 1973 in Nederland introduceerde, stelt dat foodmarketeers er in Nederland weinig van snappen. Volgens hem is het onbegrijpelijk dat er altijd naar de prijs wordt gegrepen om de […]

‘En dat zegt u, als voormalig Aldi-man

Oud-TSN-inkoopdirecteur Aad van der Vaart verbaast zich tijdens het najaarscongres van EFMI Business School over de opmerkingen van voormalig Aldi-directeur Uli Schnier. Schnier, die de Aldi-formule in 1973 in Nederland introduceerde, stelt dat foodmarketeers er in Nederland weinig van snappen. Volgens hem is het onbegrijpelijk dat er altijd naar de prijs wordt gegrepen om de concurrentie te bestrijden.

Reageer op dit artikel