artikel

‘De prijzen van deze producten moeten in de toekomst steeds dichter bij elkaar liggen

Home

‘De prijzen van deze producten moeten in de toekomst steeds dichter bij elkaar liggen

AH-topman Dick Boer stelt dat de prijzen van vergelijkbare producten bij Albert Heijn en de concurrentie in de toekomst steeds dichter bij elkaar komen te liggen. Volgens Boer worden prijzen steeds transparanter, omdat consumenten met behulp van hulpmiddelen zoals een mobieltje makkelijker prijzen met elkaar kunnen vergelijken.

AH-topman Dick Boer stelt dat de prijzen van vergelijkbare producten bij Albert Heijn en de concurrentie in de toekomst steeds dichter bij elkaar komen te liggen. Volgens Boer worden prijzen steeds transparanter, omdat consumenten met behulp van hulpmiddelen zoals een mobieltje makkelijker prijzen met elkaar kunnen vergelijken.

Reageer op dit artikel