artikel

‘De afgelopen vier weken waren buitengewoon slecht

Home

‘De afgelopen vier weken waren buitengewoon slecht

Bestuursvoorzitter Tom Heidman van Schuitema zegt tijdens het EFMI-congres dat de recessie in de hoofden van de consument nog duidelijk aanwezig is. In twee maanden tijd is de omzet van supermarkten van de supermarkten volgens Heidman met 5 procent gedaald. De topman zegt dat in de afgelopen periode de gemiddelde omzet per transactie en per […]

Bestuursvoorzitter Tom Heidman van Schuitema zegt tijdens het EFMI-congres dat de recessie in de hoofden van de consument nog duidelijk aanwezig is. In twee maanden tijd is de omzet van supermarkten van de supermarkten volgens Heidman met 5 procent gedaald. De topman zegt dat in de afgelopen periode de gemiddelde omzet per transactie en per artikel is gedaald.

Reageer op dit artikel