artikel

‘Dat is verwaarloosbaar, rond de één procent

Home

‘Dat is verwaarloosbaar, rond de één procent

Albert Heijn heeft niet de hulp van militairen nodig wanneer het aantal griepgevallen onder het personeel van Albert Heijn boven de 20 procent komt. Dat zegt AH-woordvoerder Jan Christiaan Hellendoorn in reactie op de twijfels van korpschef Jan Pieter Aalbersberg van de Regiopolitie IJsselland over het waarborgen van de voedselvoorziening bij het uitbreken van een […]

Albert Heijn heeft niet de hulp van militairen nodig wanneer het aantal griepgevallen onder het personeel van Albert Heijn boven de 20 procent komt. Dat zegt AH-woordvoerder Jan Christiaan Hellendoorn in reactie op de twijfels van korpschef Jan Pieter Aalbersberg van de Regiopolitie IJsselland over het waarborgen van de voedselvoorziening bij het uitbreken van een griepgolf onder het personeel van de marktleider. Volgens Hellendoorn ligt er op dit moment ook weinig AH-personeel ziek op bed.

Reageer op dit artikel