artikel

‘We konden op onze vingers aftellen dat het doek zou vallen

Home

‘We konden op onze vingers aftellen dat het doek zou vallen

Suppack stopt volgende week met zijn activiteiten. Suppack-directeur Gaby van der Waal meldde eerder deze week in dagblad de Gooi- en Eemlander dat het kapot gaan van zijn bedrijf onder meer te wijten is aan de moordende concurrentie van de sociale werkplaatsen, die met subsidies voor een veel lager uurtarief kunnen werken. Directeur Frank Oskamp […]

Suppack stopt volgende week met zijn activiteiten. Suppack-directeur Gaby van der Waal meldde eerder deze week in dagblad de Gooi- en Eemlander dat het kapot gaan van zijn bedrijf onder meer te wijten is aan de moordende concurrentie van de sociale werkplaatsen, die met subsidies voor een veel lager uurtarief kunnen werken. Directeur Frank Oskamp van de Tomingroep in Hilversum, een organisatie die verantwoordelijk is voor werk- en reïntegratietrajecten, zegt in dezelfde krant dat het verwijt aan het adres van de sociale werkplaatsen niet terecht is.

Reageer op dit artikel