artikel

‘We zijn niet in paniek, we gaan met elkaar in gesprek

Home

‘We zijn niet in paniek, we gaan met elkaar in gesprek

Het Commissariaat voor de Media geeft minister Ronald Plasterk (Media) het advies de uitzendlicentie van de TROS voorlopig nog niet te verlengen. De omroep kwam recentelijk onder vuur te liggen, toen de Tweede Kamer debatteerde over het kinderprogramma Bibaboerderij. Dat programma bleek door C1000 betaald te worden. Een woordvoerster van de omroep zegt dat de […]

Het Commissariaat voor de Media geeft minister Ronald Plasterk (Media) het advies de uitzendlicentie van de TROS voorlopig nog niet te verlengen. De omroep kwam recentelijk onder vuur te liggen, toen de Tweede Kamer debatteerde over het kinderprogramma Bibaboerderij. Dat programma bleek door C1000 betaald te worden. Een woordvoerster van de omroep zegt dat de TROS is verrast door het oordeel van de mediawaakhond.

Reageer op dit artikel