artikel

Ik vind dit heel erg We zijn in ons hele bestaan van 112 jaar nog nooit twee weken dicht geweest

Home

Ik vind dit heel erg We zijn in ons hele bestaan van 112 jaar nog nooit twee weken dicht geweest

De formuleloze supermarkt van ondernemer Menno Loeffen in Winssen gaat binnenkort twee weken dicht om verbouwd te worden naar de Jumbo-formule. Hij kijkt uit naar de opening van de winkel onder Jumbo-vlag, maar vindt het maar niets dat hij zijn klanten in die tijd niet kan bedienen.

De formuleloze supermarkt van ondernemer Menno Loeffen in Winssen gaat binnenkort twee weken dicht om verbouwd te worden naar de Jumbo-formule. Hij kijkt uit naar de opening van de winkel onder Jumbo-vlag, maar vindt het maar niets dat hij zijn klanten in die tijd niet kan bedienen.

Reageer op dit artikel